HTML

Aranyásók, katicabogarak

Stiller Tamás az Ovikert Program ötletgazdája, és Szurovecz Roland a küldetés kertészmérnöke, valamint a résztvevő óvodák blog oldala. Időről-időre híreket teszünk fel arról, hogyan alakulnak a kertek, és képekkel, videókkal is bemutatjuk a mindennapokat. 2013-ban az Ovikert Program 22 oviban indult el, úgyhogy sok mindent tudunk majd mutatni.

Partnerek

 

Kérdezze szakértőinket

Szurovecz RolandCsomor Zsofia

Szerzők

Friss topikok

  • schef_hu: @gyolain: Kedves asszonyom/uram! Kérem küldjön egy e-mailt a schef@schef.hu címemre a támogatássa... (2012.05.18. 20:46) Elindultak a munkálatok!

Birtokukba vették az óvodák a kerteket

2012.05.27. 17:34 :: schef_hu

  Május 25-el hivatalosan is átadásra kerültek az Ovikert Programban részt vevő óvodák zöldsége kertjei. Az ünnepség a kicsik műsorával kezdődött. A népviseletbe öltözött ovisok gyerekjátékkal mutatták be, hogyan kell ki a kicsinyke mag.  A munkálatok alatt…

Szólj hozzá!

Ünnepélyes átadás

2012.05.21. 14:22 :: schef_hu

Ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt, május 25-én tartandó átadó ünnepségünkre. Helyszín a nagyrédei Kastély Óvoda (Óvoda utca 7.), ahol 10:30-tól fogadjuk a kedves vendégeket és a sajtó képviselőit.Megjelenésüket ezúton is köszönjük! 

Szólj hozzá!

Elindultak a munkálatok!

2012.05.10. 13:14 :: schef_hu

Hétfőn és kedden mind a 12 óvodában megtörtént a talaj előkészítése. Az utóbbi esőzések miatt kicsit tapadt a föld, ezért megkértük az ovikat, hogy amint szikkad egy kicsit, akkor gereblyézzék el, és szedjék ki a kicsik a gyomokat. Ez azért is jó, mert már az…

2 komment

Címkék: kertészkedés ovikert

süti beállítások módosítása